Kağıthane Nöbetçi Dişçi | 0533 582 82 79 | 24 Saat Acil Diş Hastanesi  Kağıthane

Kağıthane Acil Diş Hastanesi Tel: 0533 582 82 79

Tam Zamanlı 7/24 Açık Nöbetçi Dİşçi

Sürekli Hizmet Vermektedir

Diş tedavileri aksatmaya ve geciktirilmeye gelmez. Özellikle diş ağrısı ve diş bozuklukların en kısa zamanda tedavi edilmesi büyük önem arz etmektedir. Kağıthane nöbetçi dişçi kliniği bu diş bozuklukların sebepleri arasında genetik ve çevresel faktörler vardır. Çevresel faktör olarak ilk gerekli özenin gösterilmemesi söylenebilir. Gerekli özen gösterilmediği durumlarda küçükken süt dişleri erken dökülür ve sonradan çıkan dişlere yer kalmama durumuna sebep olur. Uzun süreli emzik ve biberon kullanımı elini emme, dudak emme, kalem ısırma gibi nedenler de diğer çevresel faktörlerdendir. Çocuklarınızda oluşan diş ve çene bozuklukları tedavisinde daha fazla vakit kaybetmemenizi Kağıthane dişçi asistanının sağladığı hizmetlerle sağlayabilirsiniz. 7 gün 24 saat hizmet veren gece gündüz nöbetçi diş hekimleri bulunduran ayrıca bir takım özel hizmetleride hastalarına sunmaya çalışan Kağıthane nöbetçi dişçi klniklerinde deneyimli ortodontistler görev yapmaktadır ve dişlerinizin sağlığı ve estetiği için özenle çalışmalarını sürdürmektedirler. Kağıthane dişçi sizler için 7 gün 24 saat açık olan poliklinik tüm diş ve diş eti hastalıkları tedavisi ve protez diş uygulaması hizmetleri ile sizlerin tercihindedir.

Kağıthane 24 saat açık diş hastanesi kliniği ile ağrısız çocuk diş çekimi,
7 Gece açık diş hekimliği kanal tedavisi,
Cumartesi ve pazar günü açık diş hastanesi çocuk diş dolgusu tedavisi,
Kağıthane acil diş hastanesi asistanı telefon numarasını her zaman sitemizde bulabilirsiniz.
Bayram ve tatil günlerinde 7/24 açık çocuk diş hekimi diş terapisi vs. oluyor.
Kağıthane nöbetçi dişçi kliniği protez onarımları, tamiratı veya tam değişimleri yapılıyor,

Kağıthane Nöbetçi Dişçi Uzman Doktorları Tedavileri Nasıl Yapar?

Tedavinin süresi tamamen dişlerinizdeki bozukluğun durumu ve tedavi aşamalarının sayısıyla ilgilidir. Tedavi birkaç aşamadan oluşmaktadır. Kağıthane acil diş hastanesi öncelikle hasta muayene edilir ve detaylı değerlendirmeler için ortodontik kayıtlar alınır. Diş ölçüleri, çene kemiklerini ve tüm dişleri gösteren röntgenler, büyüme ve gelişimi gösteren el bilek röntgeni, hastanın ağız içi ve dışı fotoğrafları elde edilir. Bunlar detaylı bir şekilde değerlendirilerek tedavide kullanılacak apareyler ve uygun tedavi yöntemi belirlenir. Ortodontik tedavi için yaş sınırı değiştiğinden periyodik muayeneler önemli olmaktadır. Tedavi yaşı her hasta için değişmektedir. Bazı çene bozuklukları için erken teşhis gerekirken, bazı dişsel bozukluklar için 10-12 yaş uygun olmaktadır. Hastanın genç, çocuk ya da yetişkin olması sadece tedavi tipini değiştirmektedir. Fakat Kâğıthane ortodonti tüm tedavilerinin süresini istenilen süre zarfında bitirmeye özen göstermektedir. Normal bir sabit ortodontik tedavi ortalama 2 yıl sürmektedir. Fakat 1 yıldan az süren ya da 3-4 yıl gibi uzun zaman alan bozukluklar da mevcuttur. Büyüme ve gelişim döneminden faydalanılarak gerçekleştirilen iskeletsel çene ortopedisi tedavilerinin süresi, büyüme ve gelişimle paralel olarak uzamaktadır. Tedavi süresini tabi ki hastanın doktoru ile işbirliği de etkilemektedir. Kağıthane dişçi personelinin söylediklerine uyulması, apareylerin düzenli kullanılması ve ağız hijyenine önem verilmesi tedavinin süresi kısaltmakta ve daha sağlıklı sonuçlar alınmaktadır. Uyumlu ve anlaşmalar sağlayan doktorları sayesinde doktor hasta ilişkisine Kâğıthane Ortodonti’de de önem verilmektedir.

Kağıthane Acil Diş Hastanesi Önerileri Nelerdir?

Nöbetçi dişçi tedavilerde dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Özellikle çocuklar daha dikkatli olmalıdır. Bundan dolayı çocuk tedaviye istekli olmalıdır. Anne babaların tedavi süresince çocuklarıyla ilgilenmeleri, motive etmeleri, desteklemeleri gerekmektedir. Böylece, tedavi planlandığı zamanda ve başarılı bir şekilde sonuçlanabilecektir. Kağıthane dişçi odasında bulunan tavsiyelere uyulmalı ve dişler düzenli bir şekilde fırçalanmalıdır. Tedavi uygulandıktan sonra ağız bakımına çok dikkat edilmelidir. Hekimin uyardığı yiyecek ve içeceklere özen gösterilmelidir. Tedaviye başlandıktan sonra, kontroller aksatılmamalıdır. Hasta ayda bir kez gitmelidir ve randevular aksatılmamalıdır.

5/5 - Oy verildi.

Yorum yapın